Peruca – Schimbare de look de la o zi la alta

 

In acest sezon, perucile din par natural sau sintetic se bucura de o revenire spectaculoasa. Perioada anilor ’60 si ’70 a reprezentat momentul de glorie al perucilor. In prezent insa, celebritati ca Rihanna, Beyonce, Katie Perry, Nicki Minaj sau Lady Gaga au ajutat la revigorarea acestui curent in lumea modei.
Din ce in ce mai multe femei au inceput sa poarte peruci, fie pentru a acoperi o problema medicala, fie din comoditate, fie din ratiuni de stil.

 

Succesul perucilor ca accesoriu fashion se explica prin oportunitatile pe care acestea le ofera celor ce vor sa experimenteze diferite stiluri de coafuri si culori, cu un minim de efort.

Purtarea unei peruci este mai usoara decat crezi, singura grija fiind mentenanta acesteia. Iar, daca urmezi cateva sfaturi esentiale, s-ar putea ca acest obicei sa devina in scurt timp o rutina pentru tine.
Unele femei prefera sa aleaga o peruca apropiata de parul lor real, dar care le imbunatateste aspectul.

Altele se aventureaza catre forme si culori extravagante.

Sa nu-ti fie frica sa incerci ceva nou si extravagant! Daca parul tau este scurt sau mediu, incearca o peruca cu par lung, ondulat, intr-o culoare indrazneata. Astfel, vei surprinde oamenii cu care intri in contact si vei fi intodeauna o aparitie interesanta.

Eu cred ca peruca este cel mai cool mod de a-ti exprima personalitatea. Vopseaua de par arde si deterioreaza firele si incepe sa se duca dupa cateva spalari. Daca vrei par lung intr-o zi si scurt a doua zi, sau invers, nu ai alta solutie. Daca la petreceri sau cand iesi in oras vrei sa ai parul roz sau verde, o poti face simplu cu ajutorul unei peruci, fara sa iti faci griji de ce va spune seful a doua zi.

 

Print Friendly, PDF & Email