Muzica pentru o nunta

In ultimii ani tot mai multe cupluri au optat pentru o formatie  nunta in defavoarea unui Dj.

Daca pana atunci multi dintre noi alegeau un Dj pentru cea mai importanta zi din viata lor, azi lucrurile nu mai stau asa.

Daca acum te-ai hotarat ca vrei sa faci marele pas si iti doresti ca acest lucru sa se intample chiar in primavara anului viitor, ei bine va trebui sa alergi dupa o formatie de nunta, bineinteles asta daca iti doresti ce e mai bun pentru nunta ta si ai de gand sa oferi invitatiilor o muzica de calitate care sa le mangaie auzul.

Cele mai cautate formatii de nunta din Bucuresti sunt de cele mai multe ori contractate cu cel putin un an si cel mult doi ani inainte de fericitul eveniment.

In general formatiile sunt contractate usor si de catre invitatii de la o nunta unde participa.

Le aud cum canta, vad atmosfera care este creata acolo si invitatii se hotarasc pe loc sau cel putin pleaca acasa cu o carte de vizita de la band-ul respectiv.

In plus pe langa toate acestea daca vrem sa alegem o formatie de nunta, iar noi participam la un astfel de eveniment unde ne place ce auzim si ceea ce vedem, ne place repertoriul formatiei respective, avem posibilitatea sa ascultam si sonorizarea, sa observam si ce echipamente are band-ul respectiv, ceea ce dupa parerea mea este un lucru extraordinar si putem fi absolut convinsi ca nu vom da gres in ceea ce priveste alegerea unei formatii pentu nunta.

Alegerea formatiei pentru nunta este o alegere dificila, insa daca punem suflet, studiem acest aspect si ne implicam suficient de mult in gasirea si alegerea ei vom fi satisfacuti atat noi ca si actori principali cat si invitatii care vor pasii in ritm de dans alaturi de noi pe scena.

 

Print Friendly, PDF & Email