In vizita la magazinul Secom!

Buna dragelor,

Zilele trecute am fost in vizita la magazinul Secom Iuliu Maniu, unde m-am cam rasfatat testand majoritatea produselor din beauty corner. Am ajuns mai devreme cu vreo 30 minute, insa domnisoarele de acolo m-au primit cu mult drag si au avut rabdarea si placerea de a-mi explica la fiecare produs in parte cum se foloseste, la ce este bun si ce ingrediente are.

In functie de anotimp, eu am am tenul uscat/deshidratat toamna, iarna si primavara iar vara este mixt, tocmai de aceea mi-am ales un ulei cu vitamina e pe care il pot folosi atat pe fata cat si pe corp, mi-am mai ales si praf de argila, care se poate folosi si pe par si pe fata (ca si masca) combinata cu alte ingrediente  poate rezulta o masca hranitoare pentru ten.

Mi-am mai ales inca un ulei pentru fata si corp dar de data aceasta l-am vrut pe cel de struguri iar ultimul produs ales a fost crema anticelulitica pe care am placut-o inca de la prima aplicare, in magazin, pentru ca are o textura extrem de interesanta.

La sediul Secom m-am simtit foarte rasfatata si pot spune ca este pentru prima oara cand sunt primita atat de bine intr-un magazin. Mi s-a vorbit cu blandete, profesionalism si am primit multe explicatii care m-au ajutat sa-mi aleg produsele.

Per total sunt foarte multumita de alegerile facute si am sa revin cat de curand cu impresiile lasate de aceste produse. Pana atunci, va invit si pe voi sa faceti o vizita celui mai apropiat magazin Secom.

Cu drag Alyce