E timpul pentru o vacanta bine meritata

Chiar daca nu e foarte mult timp de cand s-a terminat perioada concediilor de vara, multe persoane se gandesc deja la vacanta de iarna. Cei care vor sa aiba o vacanta inedita apeleaza din timp la agentia de turism Q Travel  si opteaza pentru oferte de nerefuzat.

Pe timp de iarna, cele mai multe persoane aleg oferte ski Bansko , deoarece nicaieri nu poate fi mai frumoasa vacanta de iarna decat la munte, la schi.

Prin intermediul agentiei Q Travel poti vizita cu usurinta frumoasa statiune Bansko din Bulgaria.

Aceasta statiune are partii de ski absolut superbe, special amenajate pentru persoanele care vor sa se bucure de sporturile de iarna.

Statiunea Bansko este una dintre cele mai cautate si mai frumoase statiuni montane. De ce? In primul rand pentru peisajele incredibil de frumoase. Peisajele de munte acoperite cu zapada sunt greu de descris in cuvinte. Apoi, un alt motiv pentru care oamenii opteaza pentru aceasta statiune e faptul ca partiile de ski de aici sunt amenajate astfel incat sa fie potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru profesionisti.

Daca nu stii sa schiezi, poti invata de la instructorii locali. Acestia sunt gata sa te invete sa te bucuri cu adevarat de frumusetea sporturilor de iarna.

Totodata, statiunea Bansko este renumita datorita faptului ca localnicii sunt foarte ospitalieri. Te vei simti absolut minunat intr-un astfel de mediu.

Daca schiatul nu e punctul tau forte, ai si alte posibilitati cu ajutorul carora te poti distra. Poti de exemplu sa mergi la patinoar, sa te plimbi cu telescaunul, sa te plimbi prin oras pentru a admira frumusetea arhitecturala sau sa te bucuri de mancaruri delicioase si vinuri deosebite.  

Daca alegi aceasta statiune cu siguranta nu vei regreta. Vei avea o vacana de iarna de vis, o vacanta cum meriti, o vacanta pe care ti-ai dorit-o de mult.