Criterii esentiale in alegerea lenjeriilor de pat

Orice produs pe care il cumparam trebuie sa fie ales in functie de anumite criterii. Astazi vreau sa iti vorbesc despre cum poti alege cat mai corect lenjerii de pat .

Eu tin cont de o serie de criterii care cred ca ti-ar putea fi si tie de folos.

In primul rand am grija la tipul de material folosit in fabricarea lenjeriilor de pat. Eu prefer sa cumpar lenjerii de pat bumbac satinat deoarece e un material care mie imi place.De o calitate buna sunt si cuverturile de pat.Lenjeriile obisnuiesc sa le cumpar de pe http://www.asternuturisiprosoape.ro/. Acest site are o multime de lenjerii frumoase, fabricate din materiale de calitate: bambus, bumbac, lurex, matase, sintetic, polycotton, tencel, vascoza sau lurex.

Apoi, conteaza mult dimensiunea lejneriei de pat. Eu mereu cumpar lenjerii de pat de doua marimi: 160×240 cm si 90×200 cm, deoarece cumpar atat pentru dormitorul meu, cat si pentru cel al copilului.

Un alt criteriu important pentru mine este imprimeul. Nu imi plac lenjeriile de pat care nu au imprimeuri. Mi se par plictisitoare si dau un aspect monoton dormitorului. Le ador insa pe cele cu imprimeuri florale.

Multe din lenjeriile de pat pot avea decoratiuni sub forma de bordura decorativa, broderie, dantela sau  nasturi. Nu sunt o fana a decoratiunilor, dar nici nu pot spune ca imi displac.

Ultimul criteriu important pentru mine este pretul. Eu nu imi permit lenjerii extrem de scumpe, dar nici nu le cumpar pe cele mai ieftine. Insa, site-ul asternuturisiprosoape.ro imi ofera ocazia de a cumpara lenjerii de calitate la preturi acceptabile. Lenjeriile de aici sunt foarte frumoase si isi merita toti banii. Nu doar o data  am cumparat de aici si de fiecare data am fost foarte multumita.

Alege si tu lenjeria de pat dupa criteriile de mai sus si vei face cu siguranta o alegere potrivita.

Print Friendly, PDF & Email